[layerslider id="5"]

Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

Onze schoonmaakdiensten in Apeldoorn

Als schoonmaakbedrijf regio Apeldoorn doen we niet uitsluitend aan schoonmaakwerkzaamheden, maar bieden u naast de reguliere schoonmaak een compleet pakket aan dienstverlening. Dit doen wij vooral in Apeldoorn en omgeving, maar ons schoonmaakbedrijf groeit steeds verder en inmiddels vinden steeds meer klanten, ook buiten Apeldoorn, ons te vinden als schoonmaakbedrijf en voor onze overige vormen van dienstverlening. Onze groei wil uiteraard niet zeggen dat u bij ons voor een klein project niet terecht kunt. Wij zorgen namelijk ook gewoon dat een opleveringsschoonmaak van een woning prima voor elkaar komt. Ook schakelt u ons in voor dakgoot onderhoud / schoonmaken of vloeronderhoud in Apeldoorn.

Reguliere schoonmaak Zevenaar

Ook schoonmaak vakantiepark

De schoonmaak vakantiepark in de ruime regio Apeldoorn is bij ons in vertrouwde handen. Bij Prima Dienstverlening beschikken we over zo’n veertig jaar ervaring in de schoonmaakbranche en zijn we specialisten in glasbewassing. Met onze hoofdvestiging in Arnhem zijn we op veel vakantieparken in de regio te vinden met onze dienstverlening. Vraag naar onze ervaring in schoonmaak vakantiepark, maar vraag ook gerust anderen om hun ervaringen met onze aanpak met u te delen. Wij zijn ervan overtuigd dat we ook u als klant volkomen tevreden kunnen stellen. Wij zijn daarbij flexibel, luisteren goed naar uw wensen en bieden u een compleet pakket aan dienstverlening, zodat alles bij u in het vakantiepark of op een andere locatie prima schoon is. Onze naam, Prima Dienstverlening, deed u waarschijnlijk al zoiets vermoeden.

Van glazenwasser en gevelreiniging tot aan opleveringsschoonmaak

Als schoonmaakbedrijf omgeving Apeldoorn biedt Prima Dienstverlening u het volgende aanbod in diensten:

Ook voor bijzondere projecten, een eindschoonmaak of een incidentele opdracht kunt u ons natuurlijk als schoonmaakbedrijf inschakelen. Bel ons gewoon, dan bespreken we uw mogelijkheden.

Gevelreiniging Zevenaar

Schoonmaakbedrijf in de regio Apeldoorn nodig?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die we u in Apeldoorn en op andere plaatsen in de regio kunnen bieden? Bel dan met schoonmaakbedrijf Prima Dienstverlening op telefoonnummer 026-3610295. U kunt uw vraag of opmerking natuurlijk ook mailen naar info@prima-dienstverlening.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Schakel ons ook in voor uw reguliere schoonmaak, dakgoot schoonmaken, glasbewassing en vloeronderhoud. Waarom? Wij zijn uw ideale partner als schoonmaakbedrijf Apeldoorn en regio.