[layerslider id="5"]

Schoonmaakbedrijf Arnhem

Persoonlijk contact over uw wensen

Prima Dienstverlening is al meer dan 10 jaar een begrip als schoonmaakbedrijf in Arnhem. Wij werken met korte lijnen en zorgen voor optimaal resultaat als schoonmaakbedrijf met reguliere schoonmaak, gevelreiniging, glasbewassing en vloeronderhoud. Daarnaast nemen we in Arnhem en daarbuiten de schoonmaak vakantiepark voor onze rekening en kunnen wij uw dakgoot schoonmaken. Wij zijn gehecht aan korte lijnen naar onze klanten en merken dat klanten dit waarderen bij onze dienstverlening als schoonmaakbedrijf. Uw wensen zijn voor ons leidend bij het maken van afspraken en zorgen dat onze medewerkers topgemotiveerd bij u aan de slag gaan voor reguliere schoonmaak, vloeronderhoud, gevelreiniging en onze andere dienstverlening.

Gevelreiniging Zevenaar

Een voorbeeld van ons werk in Arnhem

Om onze dienstverlening als schoonmaakbedrijf tastbaar te maken noemen we graag een voorbeeld van een van onze diensten in Arnhem:
Regelmatige verstoppingen van een hoge dakgoot zorgden voor veel overlast bij een woning in Arnhem. De bewoners had wel een ladder, maar deze was eigenlijk net te kort om de dakgoot goed schoon te kunnen maken. Na ons contact besloot hij om de eenmalige schoonmaak van de dakgoot structureel te maken en ons schoonmaakbedrijf ieder jaar langs te laten komen voor het schoonmaken van de dakgoten. Inmiddels komen we ook 1 x per maand langs om de glasbewassing bij deze woning te doen.

Waar staan we voor als schoonmaakbedrijf in Arnhem?

We leggen u graag in het kort uit waar onze dienstverlening in Gelderland uit bestaat:

  • Reguliere schoonmaak, volgens vast vooraf gemaakte afspraken
  • Incidenteel werk als schoonmaakbedrijf
  • Glasbewassing
  • Vloeronderhoud
  • Schoonmaak vakantiepark(en)

Daarnaast doen we ook werk, in Arnhem en door heel Gelderland, op het gebied van gevelreiniging, dakgoot schoonmaken en onderhouden we trappenhuizen.

Glasbewassing Duiven

Prima dienstverlening? Uw schoonmaakbedrijf in Arnhem

Als Prima Dienstverlening werken we nu ruim 10 jaar samen, maar onze ervaring in de branche is inmiddels zo’n 40 jaar. U mag dus rekenen op een geroutineerd schoonmaakbedrijf dat weet waar het om gaat in de schoonmaak. We vinden het belangrijk om u vakbekwaam personeel te leveren dat u graag ziet komen voor de reguliere schoonmaak, glasbewassing, schoonmaak vakantiepark of een van onze andere diensten. Wilt u meer weten over onze aanpak of een prijsopgave aanvragen? Bel dan met telefoonnummer 026-3610295. Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Arnhem.