[layerslider id="5"]

Certificeringen

Certificering NEN en OSB

Code Verantwoord Marktgedrag

Prima Dienstverlening heeft zijn visie en uitgangspunten voor verantwoordelijk marktgedrag vastgelegd in een zelfverklaring. Deze zelfverklaring is gepubliceerd op deze website.

Met de zelfverklaring willen we laten weten waar we voor staan en wat wij belangrijk vinden. Door op bovenstaande link te klikken kom je bij onze zelfverklaring. In de code verantwoord marktgedrag komen verschillende aspecten met betrekking tot goed werkgeverschap, goede arbeidsomstandigheden en goed opdrachtgeverschap naar voren.

Mochten er nog vragen zijn na aanleiding van de zelfverklaring dan kan er een e-mail verstuurd worden naar info@prima-dienstverlening.nl

NEN 4400-1 Certificaat

De NEN 4400-1 norm is een nationale norm die eisen stelt aan in Nederland gevestigde uitleners en (onder)aannemers van werk.

Het doel van het NEN 4400-1 certificaat is het risico voor de opdrachtgever op verhaal en boetes van de Belastingdienst en andere overheidsinstanties te beperken.

De NEN 4400-1 norm stelt eisen aan:

  • Personeelsadministratie
  • Loon administratie
  • Financiële administratie
  • Specifieke situaties, bijvoorbeeld: in- en doorlening en bemiddeling van zzp-ers

Prima Dienstverlening is NEN 4400-1 gecertifieerd. Op deze wijze onderscheiden wij ons van andere ondernemingen. We bieden opdrachtgevers de zekerheid dat ze door middel van samenwerking met Prima Dienstverlening te maken hebben met een betrouwbare organisatie die goedgekeurd is.

OSB certificaat

De schoonmaakbranche heeft zijn eigen keurmerk het OSB. De eisen die aan dit keurmerk verbonden zijn hebben te maken met de schoonmaak, kwaliteit en omgang met opdrachtgevers en het personeel.

Er wordt onder andere gekeken of de communicatie met de medewerkers, de kwaliteit op de werkvloer en het naleven van de CAO voldoet aan de eisen van de OSB.

Prima Dienstverlening is OSB lid en heeft het OSB certificaat behaald. Voor opdrachtgevers betekend dit dat men te maken heeft met een organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, goed met zijn medewerkers omgaat en handelt en werkt volgens de Schoonmaak CAO.