[layerslider id="5"]

Dakgoot onderhoud

Wees er op tijd bij

Dakgoot onderhoud is een onderwerp waar veel mensen pas bij stil staan als het te laat is. Juist omdat u op de probleemplaatsen van een dakgoot meestal geen direct zicht heeft. Kijk maar eens in een dakgoot en verbaas u over de hoeveelheid bladeren en rommel die zich ophoopt. Het onderhoud aan dakgoten die laag hangen is meestal goed te doen. De plaatsen die bereikbaar zijn kunt u eenvoudig schoonhouden. Daarbij is het uiteraard wel een kwestie van regelmatig controleren of u onderhoud aan de dakgoten moet doen. Is een dakgoot eenmaal verstopt, dan heeft u er een stuk meer werk aan of moeten delen vervangen worden omdat, omdat de opeenhoping heeft gezorgd voor schade. Wees er daarom op tijd bij en zorg voor regelmatig onderhoud.

Een overlopende dakgoot

Bij een woning in Arnhem liep de dakgoot over. Deze bevond zich op een lastig bereikbare plaats en de bewoner kon er zelf niet bij voor onderhoud. Bij inspectie van een mobiele lift bleek dat er in een aantal jaren tijd een flinke stapel bladeren en rommel bij elkaar was geklit en dit had voor overloop van de goot gezorgd. Deze was ook nog eens aan vervanging toe, omdat de opeenhoping had gezorgd voor verrotting. Bij verdere inspectie werd ook nog eens duidelijk dat een aantal andere dakgoten verstopt dreigde te raken. De vervanging van de defecte goot en het onderhoud aan de overige dakgoten zorgde voor oplossing van het probleem. Door het tijdig onderhouden van dakgoten kunt u zorgen voor vlot doorlopen goten en afvoerpijpen en voorkomt u kosten, omdat dakgoten en afvoerpijpen vervangen moeten worden.

Dakgoot onderhoud Wageningen

Dakgoot onderhoud, maar nog veel meer

Prima Dienstverlening is een allround schoonmaakbedrijf in Arnhem. Wij werken door heel Gelderland en steeds vaker ook daarbuiten. Wij bieden u als klant de volgende diensten:

  • Het onderhouden van uw dakgoten
  • Gevelreiniging en glasbewassing
  • Reguliere en incidentele schoonmaak
  • Vloerenonderhoud
  • Complete schoonmaak- en onderhoudsprojecten, bv. schoonmaak vakantiepark

Dakgoot onderhoud is bij ons in goede handen

Prima Dienstverlening is uw specialist voor het onderhoud van uw dakgoten. Vanuit onze allround dienstverlening op het gebied van schoonmaak, glasbewassing en onderhoudswerkzaamheden bieden wij u uitstekende kwaliteit. Wilt u meer weten over onze aanpak en bespreken welke mogelijkheden wij u kunnen bieden? Bel ons dan op telefoonnummer 026-3610295 of stuur een e-mail met uw vragen aan info@prima-dienstverlening.nl. Kies ook voor Prima Dienstverlening voor uw dakgoot onderhoud.