[layerslider id="5"]

Schoonmaakbedrijf Duiven

Onze schoonmaakdiensten in Duiven

Als schoonmaakbedrijf in de buurt van Duiven zijn we als Prima Dienstverlening vaak bij u in de buurt. Duiven ligt om de hoek bij onze basis in Arnhem en de reistijd is voor onze medewerkers zeer beperkt. Vooral in Duiven is dat voor u een voordeel, omdat onze mensen nog gemakkelijker kunnen schakelen met uw wensen dan bij plaatsen die wat verder dan Duiven gelegen zijn. Nou staat bij ons flexibiliteit altijd al hoog in het vaandel, maar ook wij vinden het als schoonmaakbedrijf natuurlijk prettig als we u nog sneller van dienst kunnen zijn. Dit heeft simpele redenen, zoals bijvoorbeeld het in kunnen zetten van medewerkers die geen rijbewijs hebben en op de fiets naar u toe kunnen komen. Met onze veertig jaar ervaring als schoonmaakbedrijf, waarvan de laatste 10 jaar onder de naam Prima Dienstverlening, mag u rekenen op een hoog niveau aan kwaliteit in schoonmaakwerk, glasbewassing, vloeronderhoud en andere werkzaamheden in schoonmaak en onderhoud.

Glasbewassing Duiven

Ons schoonmaakbedrijf in Duiven aan de slag

U komt ons op tal van plaatsen in Duiven tegen bij, onder meer, gevelreiniging, glasbewassing, dakgoot schoonmaken en natuurlijk voor het reguliere schoonmaak werk. Verder maken tal van bedrijven gebruik van onze eenvoudige en heldere contracten voor periodiek onderhoud en schoonmaakwerk. Wij zijn daarbij transparant in onze communicatie en komen vanzelfsprekend onze afspraken na. Bij de medewerkers van ons schoonmaakbedrijf mag u rekenen op betrouwbaarheid, vakkundigheid, snelheid in werken en respect voor uw persoonlijke leefomgeving en die van uw bedrijf.

Gevelreiniging? Dakgoot onderhoud? Of glasbewassing?

Kies voor een schoonmaakbedrijf in Duiven bij u om de hoek

De voordelen van onze vestiging in de buurt van Duiven hebben we u al genoemd. Over onze aanpak en de manier waarop we voor u als schoonmaakbedrijf iets kunnen betekenen, kunnen we uren praten. Natuurlijk begrijpen we ook dat schoonmaak- en onderhoudswerk onze passie is en niet die van u en daarom beperken we ons in gesprekken tot datgene wat er voor u echt toe doet.

Reguliere schoonmaak Duiven

We beloven u daarbij duidelijke informatie en heldere prijzen en gaan zo snel we kunnen aan de slag. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Prima Dienstverlening u of uw bedrijf te bieden heeft? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 026-3610295 of stuur een e-mail naar info@prima-dienstverlening.nl. Mogen we u binnenkort ook tot een van onze klanten rekenen als schoonmaakbedrijf bij Duiven?