[layerslider id="5"]

Schoonmaakbedrijf Ede

Onze schoonmaakdiensten in Ede

Schoonmaakbedrijf in Ede nodig? Heeft u behoefte aan reguliere schoonmaak of vloeronderhoud? Of zoekt u een schoonmaakbedrijf voor opleveringsschoonmaak of gevelreiniging? Denk dan aan Prima Dienstverlening. Wij zijn gevestigd in Arnhem en snel bij u in Ede om als schoonmaakbedrijf bij u aan de slag te gaan. Daarbij hanteren we korte lijnen naar onze klanten. Wij vinden dat wel zo gemakkelijk werken, omdat we dan goed in kaart hebben welke wensen u heeft en hoe wij deze volgens afspraak vervullen. Wij werken met meer dan tien mensen aan vast personeel en kunnen bogen op zo’n veertig jaar ervaring in de schoonmaakbranche. De laatste tien jaar doen we dit onder de naam Prima Dienstverlening. We groeien met onze vormen van dienstverlening steeds verder en mogen ook in Ede een groeiend aantal tevreden klanten begroeten.

Glasbewassing Duiven

Van gevelreiniging tot glasbewassing in Ede

Prima Dienstverlening is als schoonmaakbedrijf te vinden op verschillende plaatsen binnen verschillende sectoren. U ziet ons aan het werk in Ede bij glasbewassing en voor de reguliere schoonmaak bij bedrijven. Verder doen we het vloeronderhoud op reguliere en incidentele basis en maken we trappenhuizen schoon. Ook in Ede kunt u ons inschakelen voor de schoonmaak vakantiepark en zorgen we dat we veilig uw dakgoot schoonmaken. Vergeet hierbij niet dat wij met veilige materialen werken en dat het wellicht ook voor uw eigen veiligheid beter is om ons in te schakelen bij glasbewassing en dakgoten schoonmaken op moeilijk bereikbare plaatsen. Niemand zit erop te wachten dat u met ongeschikte ladders en trappen zorgt voor ongelukken. Voor de prijs hoeft u het ook niet te laten, want die zal u aangenaam verrassen. Bel daarom gerust ons schoonmaakbedrijf voor een vrijblijvende prijsopgave.

Onze schoonmaakdiensten in Ede

Prima Dienstverlening doet niet uitsluitend aan reguliere schoonmaak. U kunt namelijk bij ons ook gewoon terecht als u een klein project heeft of een incidentele schoonmaak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de eindschoonmaak van een woning die moet worden opgeleverd aan de nieuwe eigenaar. Naast reguliere schoonmaakwerkzaamheden in Ede en elders werken we ook aan:

  • Gevelreiniging met moderne materialen en middelen
  • Vakantiepark schoonmaken, in Ede en elders in de regio
  • Dakgoot schoonmaken. Laat uw dakgoten veilig aan ons over
  • Vloeronderhoud, milieuvriendelijk en met een blinkend resultaat
  • Glasbewassing is een van onze specialiteiten als schoonmaakbedrijf
Vloeronderhoud Wageningen

Schakel Prima Dienstverlening in als schoonmaakbedrijf Ede

Voor meer informatie en het aanvragen van een vrijblijvende prijsopgave voor uw schoonmaakwerk, glasbewassing of een van onze andere vormen van dienstverlening, belt u met Prima Dienstverlening op telefoonnummer 026-3610295. Wij zorgen voor een perfect resultaat als schoonmaakbedrijf Ede en regio.