[layerslider id="5"]

Glazenwasser

De glazenwasser komt op plaatsen waar u zelf niet bij kunt

Al vanuit de allereerste jaren in Arnhem werd duidelijk dat veel mensen behoefte hebben aan uitstekende kwaliteit glasbewassing. Als glazenwasser ben je immers sneller en vele malen geroutineerder dan iemand die het een enkele keer doet. Vrijwel iedereen heeft daarnaast van die ramen waar u niet bij kunt. Kent u de irritatie over die ramen op grotere hoogte die altijd vuil zijn? Met de komst van onze glazenwasser zal deze irritatie snel tot het verleden behoren. Laat het vervelende en soms zelfs ronduit gevaarlijke werk daarom over aan een professional. Inmiddels doen wij als Prima Dienstverlening ons werk op veel meer plaatsen dan alleen in Arnhem. Schakel ons dus ook in als u er niet bij kunt of het te gevaarlijk is.

Glasbewassing Duiven

Prima Dienstverlening? Meer dan een glazenwasser in Arnhem!

Glasbewassing was een van de eerste specialisaties van ons bedrijf. Intussen zijn we een flink aantal jaren verder en worden onze belangrijkste bedrijfsactiviteiten gedomineerd door:

  • Reguliere schoonmaakwerkzaamheden voor particulieren en bedrijven
  • Incidentele schoonmaakopdrachten
  • Gevelreiniging
  • Dakgoten schoonmaken
  • Onderhoud van vloeren

Deze diensten hangen vaak met elkaar samen. U sluit bij ons ook gecombineerde onderhoudscontracten af. Met een contract bent u uiteindelijk voordeliger uit dan wanneer u ons een enkele keer als glazenwasser nodig heeft. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan schoonmaak op het vakantiepark? Overleg dan met ons over de voordeligste manier om dit in een gecombineerd pakket van ons af te nemen. Wij zorgen daarbij voor een heldere overzichtelijke offerte met duidelijke prijzen. Wij werken vanuit Arnhem, maar wij werken tot buiten de provincie Gelderland en zijn op steeds meer plaatsen te vinden met ons totaalpakket aan dienstverlening.

Uw glazenwasser; Prima Dienstverlening

Prima Dienstverlening staat garant voor een optimale uitvoering van diensten op het gebied van schoonmaak, onderhoud en glasbewassing. Wilt u hier meer over weten of heeft u een specifieke vraag voor ons in Arnhem? Bel ons dan op telefoonnummer 026-3610295 of stuur uw vraag via een e-mail naar info@prima-dienstverlening.nl. Maak ook gebruik van ons professionele aanbod in glasbewassing en kies voor Prima Dienstverlening als glazenwasser in Arnhem.