[layerslider id="5"]

Opleveringsschoonmaak

Als het huis leeg en schoon moet zijn

Een opleveringsschoonmaak is vaak niet het eerste waar u aan denkt als u gaat verhuizen of een woning van iemand anders heeft verkocht. De meest voorkomende vormen van een opleveringsschoonmaak zijn van toepassing op situaties waarin u zelf gaat verhuizen of wanneer u de woning van iemand anders leeg en schoon moet achterlaten, bijvoorbeeld bij een overlijden. In de meeste situaties zult u er rekening mee moeten houden dat het uw verantwoording is om een woning leeg en schoon op te leveren aan een verhuurder of aan de nieuwe eigenaar. Wellicht is het dan prettig om te weten dat wij gespecialiseerd zijn in dit soort opdrachten en zorgen dat de verantwoording voor de schoonmaak bij ons in professionele handen is.

Een voorbeeld van een opleveringsschoonmaak

Een gezin dat ging verhuizen naar een ander deel van Nederland had nogal te kampen met tijdsdruk. De woning moest worden leeggehaald, de verhuizing gepland worden en de nieuwe woning zo snel mogelijk weer worden ingericht. De oude woning was verkocht en in het contract stond de vermelding dat de verkochte woning leeg en schoon moest worden opgeleverd. In het gezin waren twee kleine kinderen. De ouders wilden natuurlijk zo snel mogelijk weer een veilige en beschermde woonomgeving bieden. Het lijkt ons logisch dat de opleveringsschoonmaak dan in het gedrang komt en wat onderin de prioriteitenlijst verdwijnt. Gelukkig konden we in deze situatie uitkomst bieden door direct na het leegmaken van de woning door de verhuizers de woning grondig schoon te maken. De opleveringsschoonmaak werd hiermee voor de oude bewoners een hele zorg minder.

De dienstverlening van Prima voor u op een rijtje

Prima Dienstverlening kan uiteraard uw opleveringsschoonmaak verzorgen. Dat is niet onze enige vorm van dienstverlening op het gebied van schoonmaak. Een overzicht van onze belangrijkste bedrijfsactiviteiten:

  • Schoonmaakdiensten op regulieren basis voor particulieren en bedrijven
  • Glasbewassing in alle sectoren
  • Gevelreiniging met de modernste middelen en methoden
  • Onderhoud aan vloeren en schoonmaak trappenhuizen
  • Grote projecten, zoals schoonmaak vakantiepark
Reguliere schoonmaak Duiven

Voor een compleet aanbod van onze dienstverlening kunt u meer informatie op deze website vinden of contact met ons opnemen.

Opleveringsschoonmaak aanstaande? Laat ons het werk doen

Heeft u een bedrijf nodig dat de opleveringsschoonmaak voor u doet? Neem dan contact op met Prima Dienstverlening. Bel met telefoonnummer 026-3610295 voor direct contact en een antwoord op uw vraag of stel uw vraag in een e-mail. Die kunt u sturen naar info@prima-dienstverlening.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Reken ook op onze vakkundige service bij uw opleveringsschoonmaak.