[layerslider id="5"]

Over Prima

Een begrip in Gelderland!

Op 1 februari 2006 is Prima Dienstverlening opgericht door Claudia Hofs en Marcel Hofs. Samen zijn Claudia en Marcel goed voor zo’n 40 jaar ervaring in de schoonmaakbranche.
Nadat Claudia en Marcel zelf bij verschillende schoonmaakbedrijven hebben gewerkt en zich ontwikkelt hebben in de schoonmaak en glazenwasserij branche, is het idee ontstaan om voor zich zelf te beginnen. Claudia is zich gaan specialiseren in reguliere en grote schoonmaak. Marcel heeft zich gespecialiseerd in specialistische reiniging en doet de bedrijfsvoering.

Begonnen met eerst alleen particulieren woonhuizen mag Prima Dienstverlening nu diverse scholen, gezondheidscentra, bedrijfspanden en winkels tot haar opdrachtgevers rekenen. Een van de specialiteiten van Prima Dienstverlening ligt binnen de recreatieparken en campings waar schoonmaak en glasbewassing zorgvuldig en vakkundig wordt uitgevoerd.

Kenmerkend voor Prima Dienstverlening zijn de korte en directe lijnen waarmee gewerkt wordt. Wij werken vanuit een gezamenlijke basis. Onze basis is het kantoor van Prima aan de Velperweg 146 in Arnhem. Vanuit hier wordt de bedrijfsvoering gedaan en worden er lijnen uitgezet. De basis staat altijd in verbinding met de uitvoerders op de werkvloer.

Zoals te zien is zijn er korte lijnen en zijn we altijd in verbinding met elkaar. Er is bewust voor deze structuur gekozen binnen Prima Dienstverlening. De communicatie is daardoor direct en bij problemen kunnen wij meteen inspringen en de juiste persoon contacten, dit is ook prettig voor de opdrachtgevers. De opdrachtgever zal direct te maken hebben met iemand van de directie en heeft ook een vast aanspreekpunt.

Missie Prima Dienstverlening

De missie van Prima Dienstverlening is flexibiliteit, kwaliteit en service daar staan we voor binnen alle facetten van de dienstverlening. Voor de opdrachtgevers zal Prima Dienstverlening een op maat gemaakt schoonmaak/glasbewassing programma aanleveren. Op deze manier wordt de kwaliteit zo goed mogelijk gewaarborgd en ontstaan er een prettige en langdurige samenwerking.

Visie Prima Dienstverlening

Prima Dienstverlening wil zich over vijf jaar ontwikkelen als bedrijf dat verder gegroeid is. Het streven is om de dienstverlening uit te bereiden, door niet alleen in Gelderland maar ook daarbuiten nieuwe opdrachtgevers te mogen verwelkomen. Verder wil Prima Dienstverlening 10 fulltimers in dienst hebben die zich elke dag gemotiveerd inzetten en er trots op zijn om voor Prima te werken.