[layerslider id="5"]

Schoonmaak vakantiepark

Een schoon huisje en schone voorzieningen zijn wel zo fijn

De schoonmaak van het vakantiepark is een thema dat iedere vakantieganger die naar een vakantiepark gaat kent. Het blijkt zelfs dat vakantiegangers hun oordeel over een vakantiepark in belangrijke mate af laten hangen van de schoonmaak van het huisje en de schoonmaak van de voorzieningen op het vakantiepark. Als eigenaar of beheerder van vakantieparken is het dus belangrijk om voor de schoonmaakwerkzaamheden aan de parken de juiste partij te kiezen. Bij Prima Dienstverlening hebben we hier zorgvuldig over nagedacht. Met onze allround ervaring en inzicht op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden en onderhoud zijn we daarom prima in staat om de schoonmaak van complete vakantieparken voor onze rekening te nemen. Onze naam deed u waarschijnlijk al zoiets vermoeden.

Schoonmaak vakantiepark, hoe gaat dat?

Bij Prima Dienstverlening doen we de schoonmaak bij verschillende vakantieparken. Denk hierbij aan de eindschoonmaak van de individuele huisjes, nadat de tijdelijke bewoners hun vakantie erop hebben zitten. Vooral op piekmomenten als veel bewoners op hetzelfde moment de woningen verlaten, is er veel druk op de ketel voor de schoonmaakdienst. Wij zorgen op dit soort momenten voor voldoende vakkundig personeel. Daarbij stuurt een van onze voormannen of voorvrouwen het werk aan en zorgt voor een vlekkeloze coördinatie. Dat is, naast het bieden van kwaliteit, voor ons het middel om goed en snel te kunnen werken. De planning is tot in de puntjes verzorgd en als er onverwachte situaties zijn, dan schakelen we net zo gemakkelijk met uw veranderde wensen en eisen mee. Uw schoonmaak verdient onze zorg en aandacht.

Schoonmaak vakantiepark Veenendaal

Vakantiepark schoonmaken? Dit en meer vindt u bij Prima Dienstverlening

Uw vakantiepark schoonmaken is bij ons in vakkundige handen. Wij zorgen voor een compleet aanbod waar u en uw gasten uitermate tevreden mee zullen zijn. Daarnaast bieden we u de volgende diensten:

  • Reguliere schoonmaakwerkzaamheden
  • Incidentele opdrachten voor schoonmaakwerk
  • Glasbewassing
  • Onderhoud aan vloeren en dakgoten
  • Gevelreiniging

U schoonmaak vakantiepark is bij ons in vakkundige handen

Prima Dienstverlening is uw allround dienstverlener op het gebied van schoonmaak, onderhoud en glasbewassing. Wilt u meer weten over ons complete aanbod of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken of om een antwoord te krijgen op uw vragen. Prima Dienstverlening is bereikbaar op telefoonnummer 026-3610295. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook. Hier gebruikt u het e-mail adres info@prima-dienstverlening.nl voor. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor uw schoonmaakwerkzaamheden, bijvoorbeeld voor schoonmaak vakantiepark.