[layerslider id="5"]

Schoonmaakdiensten

Veertig jaar ervaring in een totaal pakket

Schoonmaakdiensten zit ons bij Prima Dienstverlening in het bloed. Onze schoonmaakdiensten zijn in de loop van die veertig jaar steeds verder uitgebreid en we staan momenteel aan het begin van een verdere uitbreiding. Ons werkgebied was aanvankelijk Arnhem, breidde zich uit naar omringende plaatsen en onze schoonmaakdiensten zijn nu in heel Gelderland beschikbaar. We verwachten een verdere gebiedsuitbreiding te kunnen realiseren en werken daar momenteel hard aan. Onze klanten kunnen rekenen op een voortdurend hoog niveau op het gebied van schoonmaakdiensten.

Schoonmaakdiensten van hoog niveau

Wij kenmerken ons door korte lijnen naar onze klanten en streven een voortdurend hoog niveau in dienstverlening na. De bedrijfsvoering en planning doen we vanuit ons kantoor in Arnhem, waarbij de basis voortdurend in verbinding staat met de mensen op de werkvloer. Met deze korte lijnen bereiken we een goede communicatie met onze opdrachtgevers. Wij merken dat deze aanpak leidt tot een prettige samenwerking. In combinatie met onze kennis en ervaring bereiken we hiermee een voortdurend hoog niveau bij de uitvoering van onze diensten. De korte lijnen naar onze opdrachtgevers geven ons ruimte en flexibiliteit om te handelen naar de situatie van het moment. Als extra voordeel heeft u als opdrachtgever dan uiteraard ook dat een haastklus of vergeten object of ruimte snel kan worden opgepakt. De vaste aanspreekpunten zorgen verder voor rust en vertrouwen in onze organisatie bij opdrachtgevers. Mogen we u binnenkort ook verwelkomen als onze nieuwste klant?

Reguliere schoonmaak Zevenaar

Wat doet Prima Dienstverlening zoal?

Wij bieden u een totaalpakket aan schoonmaakdiensten. Onze belangrijkste activiteiten op dit gebied verrichten wij op:

  • Schoonmaakdiensten als regulier schoonmaakwerk
  • Glasbewassing met snelle en deskundige glazenwassers
  • Gelvelreiniging met de nieuwste technieken en methoden
  • Vloeronderhoud met milieuvriendelijke middelen
  • Dakgoot reiniging

Verder kunt u bij ons terecht voor schoonmaak vakantiepark en zijn wij u ook bij specifieke vragen waar u in dit artikel geen antwoord op heeft gevonden graag van dienst.

Neem ook uw schoonmaakdiensten af bij Prima Dienstverlening

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u voorziet in een goede dienstverlening op het gebied van schoonmaak, onderhoud en dat doet met kundig personeel? Neem dan contact op met Prima Dienstverlening. U bereikt ons op telefoonnummer 026-3610295, maar u kunt natuurlijk ook een e-mail sturen aan info@prima-dienstverlening.nl. Wij zijn uw ideale partner voor een totaalpakket aan schoonmaakdiensten.