[layerslider id="5"]

Schoonmaakbedrijf Veenendaal

Veertig jaar ervaring in de schoonmaakbranche en glasbewassing

Graag stel ik mij als schoonmaakbedrijf in Veenendaal en omgeving graag even aan u voor;
Mijn naam is Marcel Hofs en ik ben inmiddels ruim 10 jaar geleden begonnen met Prima Dienstverlening. In totaal heb ik zo’n veertig jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Met onze hoofdvestiging in Arnhem zitten we ook dicht bij u in Veenendaal in de buurt. We werken vanuit de basis met rayonmanagers, voorvrouwen en voormannen en medewerkers. Daarbij hebben we nadrukkelijk aandacht voor onze klanten op locatie door heel Gelderland, waaronder Veenendaal. Wij zijn een groeiend bedrijf en verwachten in de toekomst onze activiteiten ook buiten Gelderland uit te zullen breiden.

Glasbewassing Duiven

Onze ervaringen als schoonmaakbedrijf in Veenendaal

Onze klanten in Veenendaal maken op steeds grotere schaal gebruik van onze complete dienstverlening. U ziet ons op locatie bezig met gevelreiniging, dakgoot schoonmaken en bij glasbewassing. Binnen zijn we aan het werk met vloeronderhoud, trappenhuizen reinigen en natuurlijk de reguliere schoonmaak. Wilt u meer weten over de manier waarop we als schoonmaakbedrijf werken of wilt u direct een offerte ontvangen? Bel ons dan! Onze voorwaarden zijn helder en voor de prijs hoeft u het niet te laten; die is namelijk sterk concurrerend.

Complete dienstverlening als schoonmaakbedrijf

Ieder schoonmaakbedrijf doet aan reguliere schoonmaak. Bij Prima Dienstverlening kunt u daarnaast ook terecht voor uw wensen op het gebied van:

Ook aan andere wensen en eisen kunnen wij als schoonmaakbedrijf met vele extra’s voldoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schoonmaken van trappenhuizen en de eindschoonmaak bij een op te leveren woning. Wij merken dat steeds meer mensen een beroep op ons doen voor alle vormen van dienstverlening op het gebied van schoonmaak. Met onze aanpak spelen we daarbij voortdurend in op de wensen die u als consument of bedrijf heeft.

Schoonmaak vakantiepark Veenendaal

Kiest u ook voor Prima Dienstverlening als schoonmaakbedrijf Veenendaal?

Schakel ons nu ook in als schoonmaakbedrijf en bel voor informatie en prijsopgave met Prima Dienstverlening, telefoonnummer 026-3610295. Maak nu ook gebruik van onze diensten en services als schoonmaakbedrijf in Veenendaal.