[layerslider id="5"]

Schoonmaakbedrijf Velp

Schoonmaakbedrijf Prima Dienstverlening voor al uw schoonmaakdiensten in Velp

Schoonmaakbedrijf in de buurt van Velp nodig? Neem dan contact op met Prima Dienstverlening. Wij zijn gevestigd in Arnhem en zijn ook bij u in Velp snel op de plaats waar het werk gedaan moet worden. Reguliere schoonmaak is onze belangrijkste activiteit, maar we nemen ook geroutineerd de gevelreiniging, glasbewassing en vloeronderhoud voor onze rekening. Maak ook gebruik van onze uitstekende service als schoonmaakbedrijf en profiteer van optimale schoonmaak van uw bedrijf en woning.

Dakgoot onderhoud Wageningen

Reguliere schoonmaak of eenmalige schoonmaak in Velp

Ons schoonmaakbedrijf is snel in Velp om de reguliere schoonmaak volgens afspraak uit te voeren. Heeft u al eens nagedacht om ons in Velp ook in te schakelen voor eenmalige schoonmaak? Bijvoorbeeld als uw woning in Velp moet worden opgeleverd aan de nieuwe eigenaar en u geen tijd en zin meer heeft om de opleveringsschoonmaak te doen? Dan staan wij voor u klaar en zorgen dat de woning wordt opgeleverd zoals afgesproken. Misschien vindt u dit wat overdreven of denkt u dat u bij de oplevering van de woning hier zelf wel tijd voor heeft. Wij merken als schoonmaakbedrijf echter steeds vaker dat een verhuizing veel tijd en energie kost en dat de schoonmaak in het gedrang komt. Laat ons daarom in Velp en elders de eindschoonmaak voor onze rekening nemen. Bel of mail ons en we geven u graag een vrijblijvende prijsopgave.

Van gevelreiniging tot dakgoot onderhoud en glasbewassing in Velp

Wij geven u graag een kort overzicht van de diensten waar u voor kunt inschakelen:

Glasbewassing Duiven

Prima Dienstverlening is uw schoonmaakbedrijf in Gelderland

Als schoonmaakbedrijf bestaan we nu ruim 10 jaar onder de naam Prima Dienstverlening. Onze ervaring als schoonmaakbedrijf in Velp en omgeving is inmiddels zo’n 40 jaar en in die tijd hebben we natuurlijk de nodige routine opgedaan met reguliere schoonmaak en glasbewassing. In het verlengde daarvan zijn we ook steeds meer werkzaamheden op het gebied van gevelreiniging, dakgoot schoonmaken, vloeronderhoud en niet-periodiek schoonmaakwerk gaan doen. In de omgeving van Velp is een flink aantal vakantieparken gevestigd. Logisch dat we daarom ook de schoonmaak vakantiepark voor onze rekening kunnen nemen en dat we ook in de recreatiebranche flinke ervaring hebben opgebouwd. Neem dus contact met ons op voor uw vraag aan ons schoonmaakbedrijf Velp via telefoonnummer 026-3610295 of mail uw vraag naar info@prima-dienstverlening.nl