[layerslider id="5"]

Schoonmaakbedrijf Zevenaar

Schoonmaakdiensten in Zevenaar

Voor een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Zevenaar kunt u uitstekend terecht bij Prima Dienstverlening. Wij beschikken als schoonmaakbedrijf over zo’n veertig jaar ervaring in de schoonmaak- en glasbewassingbranche, waarvan de laatste ruim 10 jaar als schoonmaakbedrijf Prima Dienstverlening. Met onze basis in Arnhem zijn we werkzaam door de hele regio. Bij u in Zevenaar komen we graag voor glasbewassing, opleveringsschoonmaak en reguliere schoonmaak, maar ons complete aanbod in dienstverlening is natuurlijk ook in Zevenaar van toepassing.

Reguliere schoonmaak Zevenaar

Ziet u ons wel eens aan het werk in Zevenaar?

De kans dat dit het geval is, is vrij groot. Mogelijk ziet u onze mensen bezig aan de gevel. Gevelreiniging is namelijk naast glasbewassing een van onze specialiteiten. De glazenwasser is eveneens een graag geziene gast en de kans dat u een van onze mensen in een trappenhuis aan het werk ziet is ook vrij groot. Laten we niet vergeten dat we ook uw dakgoot schoonmaken en dat u dit werk prima aan onze schoonmakers over kunt laten. Wij zijn daarbij, net als bij al onze werkzaamheden, flexibel in aanpak. U hoeft geen vast contract te hebben om uw acute probleem met een verstopping op te lossen. Uw dakgoot schoonmaken kunnen we ook gewoon doen op een moment dat u dit nodig heeft.

Wat doet schoonmaakbedrijf voor Zevenaar, Prima Dienstverlening?

We hebben een compleet aanbod in dienstverlening als schoonmaakbedrijf en werken in de ruime regio Zevenaar. Onze belangrijkste werkzaamheden zijn:

  • Regulier schoonmaakwerk en incidentele schoonmaakklussen
  • Glasbewassing
  • Gevelreiniging
  • Trappenhuizen schoonmaken
  • Vloeronderhoud

Verder kunt u onze mensen ook aan het werk zien bij de schoonmaak van een vakantiepark. Door de groei van ons bedrijf worden we ook bij deze werkzaamheden steeds vaker gevraagd om ze uit te voeren. Schroom daarnaast vooral niet om contact met ons op te nemen als u een vraag heeft over werk dat wellicht ook door ons schoonmaakbedrijf zou kunnen worden gedaan.

Gevelreiniging Zevenaar

Kies voor een prima schoonmaakbedrijf In Zevenaar

Prima Dienstverlening. De naam zegt het al; wij zijn in Zevenaar uw partner als het gaat om allround schoonmaakwerk. Neem voor meer informatie en het vragen van een prijsopgave van ons schoonmaakbedrijf voor uw werkzaamheden contact op met Prima Dienstverlening op telefoonnummer 026-3610295 of stel uw vraag per e-mail. Daarvoor gebruikt u het e-mail adres info@prima-dienstverlening.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Graag begroeten wij ook u binnenkort als onze nieuwste klant als schoonmaakbedrijf voor Zevenaar en regio.