[layerslider id="5"]

Schoonmaakbedrijf Zutphen

Onze schoonmaakdiensten in Zutphen

Als schoonmaakbedrijf voor Zutphen en andere plaatsen in Gelderland is schoonmaakbedrijf Prima Dienstverlening uw allround partner op het gebied van alle soorten schoonmaakwerk en onderhoud van vloeren, dakgoten en andere kwetsbare onderdelen van uw woning of bedrijfspand. Ook in Zutphen zetten we onze veertig jaar aan ervaring in om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen voor een spic-en-span uiterlijk van uw woning en bedrijfspand. Dat doen we met reguliere schoonmaak, glasbewassing en incidentele opdrachten voor bijvoorbeeld dakgoot reinigen of vloeronderhoud. We zorgen voor betrouwbare medewerkers bij ons schoonmaakbedrijf die uw persoonlijke levenssfeer en die van uw bedrijf respecteren en vakbekwaam werk leveren.

Dakgoot schoonmaken Zutphen

Gevelreiniging in Zutphen

Gevelreiniging is voor ons in Zutphen een feest. Ook wij genieten van schone gevels en ramen. Als we dan aan de skyline van Zutphen mogen werken door aan de IJsselkade gevelreiniging te doen, dan is ons werk geen werk meer, maar voelt het als van een hobby je werk mogen maken. Voor de gevelreiniging maken we gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en dat vinden we als schoonmaakbedrijf ook vanzelfsprekend. Ook wij dragen ons steentje bij aan het milieu door stelselmatig te kiezen voor milieuvriendelijke middelen en toepassingen.

Glasbewassing? Dakgoot onderhoud? Vloeronderhoud?

Zoals al gezegd zijn we een allround schoonmaakbedrijf. Naast de als voorbeeld genoemde gevelreiniging bieden we u ook een aanbod van hoge kwaliteit in:

  • Glasbewassing. Ook de glazenwasser heeft zo’n veertig jaar ervaring
  • Dakgoot schoonmaken, incidenteel en als periodiek onderhoud
  • Vloeronderhoud voor een kraakheldere vloer en klasse uitstraling
  • Schoonmaak vakantiepark, volledige service in schoonmaak
  • Incidentele schoonmaak, bijvoorbeeld bij een opleveringsschoonmaak

Schroom niet om contact met ons op te nemen als u een afwijkende schoonmaakklus heeft. De kans is namelijk groot dat wij u een passende oplossing kunnen bieden.

Glasbewassing Duiven

U kiest toch ook voor ons als schoonmaakbedrijf in Zutphen?

Graag zijn we u in Zutphen en elders van dienst met ons allround vakmanschap en onze betrouwbare medewerkers. Wij zorgen voor een topresultaat, zodat u volkomen tevreden bent over ons werk als schoonmaakbedrijf of glazenwasser. Wilt u meer informatie of direct een prijsopgave voor uw project of probleem vragen? Neem dan contact op met Prima Dienstverlening op telefoonnummer 026-3610295. Uw e-mail kunt u sturen naar info@prima-dienstverlening.nl Wij geven u dan zo snel mogelijk het passende antwoord. Mogen we binnenkort ook bij u aan de slag als schoonmaakbedrijf in Zutphen?