Dakgoot reiniging

Categoriën:
 • dakgoot-reiniging-header
Over
 • Dakgoten kunnen lastige objecten zijn

  Een dakgoot schoonmaken kan soms een lastige klus zijn. Bij de meeste woningen is de dakgoot vaak net iets hoger geplaatst dan voor u met een gewone trap bereikbaar. Daar hebben we bij Prima Dienstverlening natuurlijk een oplossing voor. Met onze professionele middelen bereiken we iedere dakgoot en reinigen deze keurig voor u. Met jarenlange ervaring in de branche weten we precies op welke plaatsen dakgoten het meest gevoelig zijn voor ophoping van bladeren en vuil. Heeft u een verstopping in uw dakgoot en kunt u er op een veilige manier bij om het op te lossen? Fijn, dan heeft u ons waarschijnlijk niet nodig. Maar heeft u daarbij ook nagedacht over andere dakgoten aan uw woning of bedrijfspand waar u niet op een veilige manier bij kunt komen? Dan is het wellicht tijd om ons in te schakelen, zodat wij al uw dakgoten kunnen schoonmaken. Inderdaad, ook die ene dakgoot die u al jaren zorgen baart en waar u echt niet bij kunt komen.
 • Laat op tijd uw dakgoot schoonmaken

  Dakgoten geven problemen op het moment dat er een te grote opeenhoping komt van bladeren en vuil. Bijna alle dakgoten hebben te maken met een of meerdere plaatsen met opeenhopingen en preventie bestaat vaak alleen uit het op tijd snoeien van takken die in de buurt hangen. Toch blijft het een onderwerp wat om onderhoud vraagt. Wacht hier niet mee tot het moment dat u daadwerkelijk een probleem met een verstopping heeft, maar laat uw dakgoten op tijd en periodiek controleren op kleine verstoppingen en laat ze gelijktijdig reinigen. Daarmee voorkomt u grotere ellende in de vorm van serieuze verstoppingen die schade aan uw dakgoten kunnen veroorzaken en uiteindelijk alleen maar extra geld kosten.
 • Schoonmaken is ons vak

  Schoonmaken zit ons bij Prima Dienstverlening in het bloed. Uw dakgoot is slechts een voorbeeld van alle soorten objecten die we kunnen reinigen en schoonmaken.
   
  Ons totale pakket aan dienstverlening bestaat bijvoorbeeld uit:
  • Glazenwassersdiensten
  • Reguliere schoonmaakwerkzaamheden
  • Incidenteel schoonmaken van woningen en bedrijven
  • Gevelreiniging met de nieuwste technieken en middelen
  • Vloeronderhoud
   
  Verder kunnen wij bijvoorbeeld ook de schoonmaak op een recreatiepark voor onze rekening nemen en kunt u ons ook inhuren om het trappenhuis schoon te houden.
Interesse in onze Dakgootreiniging?