Schoonmaak bedrijf Prima

Categoriën:
 • Primaschoonmaakbedrijf - Header
Over
 • betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf

  Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf? Dan kan prima-dienstverlening.nl u van dienst zijn! Met jaren van ervaring en vol passie bieden wij u facilitaire dienstverlening. Dit kan voor zowel zakelijk als particulier.
   
  Prima Dienstverlening is werkzaam als schoonmaakbedrijf in Arnhem, maar ook in de regio’s daaromheen zoals Zwolle en Nijmegen. Wij kunnen al uw schoonmaakwerk uit handen nemen, of het nu om een eenmalige klus gaat of om regelmatig terugkerende werkzaamheden.
   
  Persoonlijke begeleiding
  Als u bij Prima Dienstverlening aanklopt voor terugkerende dienstverlening van een schoonmaakbedrijf, wordt er eerst samen met u een pakket samengesteld waarin alle wensen en eisen worden opgenomen. Ieder schoon te maken object krijgt bij Prima Dienstverlening een aanspreekpunt toegewezen. Zo krijgt u direct persoonlijke begeleiding van ons personeel.
 • Breed netwerk

  Dankzij ons brede netwerk als schoonmaakbedrijf kunnen wij u niet alleen de regulieren facilitaire dienstverlening bieden, maar zijn wij ook thuis in de meer gespecialiseerde schoonmaak diensten. Denk bijvoorbeeld aan glasbewassing en trappenhuizen. Prima Dienstverlening heeft een vooruitstrevende en persoonlijke werkwijze. We zijn dan ook niet zomaar een schoonmaakbedrijf. Prima Dienstverlening maakt door heel Nederland schoon. Wij komen graag bij u langs om van u te horen wat er moet gebeuren. Op basis daarvan bepalen wij wat we daarin voor u kunnen betekenen, met als resultaat een geheel vrijblijvende offerte.
   
   
 • Glasbewassing - Ambiance
Interesse in onze schoonmaak?