Wageningen schoonmaakdiensten

Categoriën:
 • Reguliere schoonmaak - Header
Over
 • Schoonmaakbedrijf in Wageningen

  Als schoonmaakbedrijf voor Wageningen en andere plaatsen in Gelderland is schoonmaakbedrijf Prima Dienstverlening uw allround partner op het gebied van alle soorten schoonmaakwerk en onderhoud van vloeren, dakgoten en andere kwetsbare onderdelen van uw woning of bedrijfspand. Ook in Wageningen zetten we onze veertig jaar aan ervaring in om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen voor een spic-en-span uiterlijk van uw woning en bedrijfspand. Dat doen we met reguliere schoonmaak, glasbewassing en incidentele opdrachten voor bijvoorbeeld dakgoot reinigen of vloeronderhoud. We zorgen voor betrouwbare medewerkers bij ons schoonmaakbedrijf die uw persoonlijke levenssfeer en die van uw bedrijf respecteren en vakbekwaam werk leveren.
 • Allround Wageningen

  Zoals al gezegd zijn we een allround schoonmaakbedrijf. Naast de als voorbeeld genoemde gevelreiniging bieden we u ook een aanbod van hoge kwaliteit in:
   

  Schroom niet om contact met ons op te nemen als u een afwijkende schoonmaakklus heeft. De kans is namelijk groot dat wij u een passende oplossing kunnen bieden.
   
 • U kiest toch ook voor ons als schoonmaakbedrijf in wageningen?

  Graag zijn we u in Wageningen en elders van dienst met ons allround vakmanschap en onze betrouwbare medewerkers. Wij zorgen voor een topresultaat, zodat u volkomen tevreden bent over ons werk als schoonmaakbedrijf of glazenwasser. Wilt u meer informatie of direct een prijsopgave voor uw project of probleem vragen? Neem dan contact op met Prima Dienstverlening op telefoonnummer 026-3610295. Uw e-mail kunt u sturen naar info@prima-dienstverlening.nl Wij geven u dan zo snel mogelijk het passende antwoord. Mogen we binnenkort ook bij u aan de slag als schoonmaakbedrijf in Wageningen?
 • Reguliere schoonmaak - Ambiance
Interesse in onze schoonmaak?