Zevenaar schoonmaakdiensten

Categoriën:
 • Reguliere schoonmaak - Header
Over
 • Schoonmaakbedrijf in Zevenaar

  Als schoonmaakbedrijf voor Zevenaar en andere plaatsen in Gelderland is schoonmaakbedrijf Prima Dienstverlening uw allround partner op het gebied van alle soorten schoonmaakwerk en onderhoud van vloeren, dakgoten en andere kwetsbare onderdelen van uw woning of bedrijfspand. Ook in Zevenaar zetten we onze veertig jaar aan ervaring in om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen voor een spic-en-span uiterlijk van uw woning en bedrijfspand. Dat doen we met reguliere schoonmaak, glasbewassing en incidentele opdrachten voor bijvoorbeeld dakgoot reinigen of vloeronderhoud. We zorgen voor betrouwbare medewerkers bij ons schoonmaakbedrijf die uw persoonlijke levenssfeer en die van uw bedrijf respecteren en vakbekwaam werk leveren.
 • Allround Zevenaar

  Zoals al gezegd zijn we een allround schoonmaakbedrijf. Naast de als voorbeeld genoemde gevelreiniging bieden we u ook een aanbod van hoge kwaliteit in:
   

  Schroom niet om contact met ons op te nemen als u een afwijkende schoonmaakklus heeft. De kans is namelijk groot dat wij u een passende oplossing kunnen bieden.
   
 • Onze schoonmaakdiensten in Zevenaar

  Het is belangrijk om een ​​goede langetermijnrelatie met onze klanten uit Zevenaar te onderhouden. Bovendien kun je altijd dezelfde reiniger van ons team krijgen, zodat je altijd een bekend gezicht kunt zien. Er wordt altijd professioneel en duurzaam gewerkt.

  Een van onze specialiteiten is het dagelijks of regelmatig schoonmaken van kantoren, resorts, trappenhuizen en andere soorten gebouwen. Het schoonmaken in Zevenaar doen wij al tientallen jaren. We zullen altijd met u overleggen over deze werkzaamheden om beter te begrijpen hoe u op de meest optimale en efficiënte manier schoonmaakt. Op basis hiervan stellen we een schoonmaakprogramma op. Zo heb je een duidelijk beeld van wanneer en waar wij onze schoonmaakdiensten zullen uitvoeren.
 • Reguliere schoonmaak - Ambiance
Interesse in onze schoonmaak?