Zutphen schoonmaakdiensten

Categoriën:
 • Reguliere schoonmaak - Ambiance
Over
 • Onze schoonmaakdiensten in Zutphen

  Het is belangrijk om een ​​goede langetermijnrelatie met onze klanten uit Zutphen te onderhouden. Bovendien kun je altijd dezelfde reiniger van ons team krijgen, zodat je altijd een bekend gezicht kunt zien. Er wordt altijd professioneel en duurzaam gewerkt.

  Een van onze specialiteiten is het dagelijks of regelmatig schoonmaken van kantoren, resorts, trappenhuizen en andere soorten gebouwen. Het schoonmaken in Zutphen doen wij al tientallen jaren. We zullen altijd met u overleggen over deze werkzaamheden om beter te begrijpen hoe u op de meest optimale en efficiënte manier schoonmaakt. Op basis hiervan stellen we een schoonmaakprogramma op. Zo heb je een duidelijk beeld van wanneer en waar wij onze schoonmaakdiensten zullen uitvoeren.
 • Gevelreiniging in Zutphen

  Gevelreiniging is voor ons in Zutphen een feest. Ook wij genieten van schone gevels en ramen. Als we dan aan de skyline van Zutphen mogen werken door aan de IJsselkade gevelreiniging te doen, dan is ons werk geen werk meer, maar voelt het als van een hobby je werk mogen maken. Voor de gevelreiniging maken we gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en dat vinden we als schoonmaakbedrijf ook vanzelfsprekend. Ook wij dragen ons steentje bij aan het milieu door stelselmatig te kiezen voor milieuvriendelijke middelen en toepassingen.
 • Glasbewassing? Dakgoot onderhoud? Vloeronderhoud?

  Zoals al gezegd zijn we een allround schoonmaakbedrijf. Naast de als voorbeeld genoemde gevelreiniging bieden we u ook een aanbod van hoge kwaliteit in:
  • Glasbewassing. Ook de glazenwasser heeft zo’n veertig jaar ervaring
  • Dakgoot schoonmaken, incidenteel en als periodiek onderhoud
  • Vloeronderhoud voor een kraakheldere vloer en klasse uitstraling
  • Schoonmaak vakantiepark, volledige service in schoonmaak
  • Incidentele schoonmaak, bijvoorbeeld bij een opleveringsschoonmaak
  Schroom niet om contact met ons op te nemen als u een afwijkende schoonmaakklus heeft. De kans is namelijk groot dat wij u een passende oplossing kunnen bieden.
 • U kiest toch ook voor ons als schoonmaakbedrijf in Zutphen?

  Graag zijn we u in Zutphen en elders van dienst met ons allround vakmanschap en onze betrouwbare medewerkers. Wij zorgen voor een topresultaat, zodat u volkomen tevreden bent over ons werk als schoonmaakbedrijf of glazenwasser. Wilt u meer informatie of direct een prijsopgave voor uw project of probleem vragen? Neem dan contact op met Prima Dienstverlening op telefoonnummer 026-3610295. Uw e-mail kunt u sturen naar info@prima-dienstverlening.nl Wij geven u dan zo snel mogelijk het passende antwoord. Mogen we binnenkort ook bij u aan de slag als schoonmaakbedrijf in Zutphen?
 • Reguliere schoonmaak - Ambiance
Interesse in onze schoonmaak?