[layerslider id="5"]

Gevelreiniging

Milieuvriendelijk uw pand schoonmaken

Gevelreiniging is een actueel onderwerp, omdat de uitstraling van een gevel in belangrijke mate bijdraagt aan de totale uitstraling van een pand. Prima Dienstverlening heeft gevelreiniging tot een van haar specialismen gemaakt, waardoor u mag rekenen op een betrouwbare service en medewerkers die uw opdracht volledig naar wens uitvoeren. Daarbij worden milieuvriendelijke middelen gebruikt en zorgen we voor de best werkende aanpak die we bij iedere situatie individueel bepalen. Daarbij heeft u als opdrachtgever de uiteindelijke stem en zijn wij uw adviseur en uitvoerder.

Gevelreiniging in de praktijk

Stelt u zich voor dat uw bedrijfspand volledig is aangetast door aanslag van natuur en verkeer. Als u daar al een tijdlang niets aan heeft laten doen, dan heeft dit een negatieve invloed op de uitstraling van uw pand. Het is de hoogste tijd voor gevelreiniging. Een vervelende situatie die vraagt om oplossingen. Gelukkig kunnen we u bij Prima Dienstverlening deze oplossingen ook bieden. We beschikken namelijk over vakkundig personeel, uitstekende materialen en hebben oog voor de beste oplossing in iedere situatie, waarbij uw gevel moet worden gereinigd. Samen met u bespreken we de manier waarop de aanslag of vervuiling het beste van het gebouw kan worden verwijderd en bespreken daarbij de opties van de verschillende methodes. Bij de uiteindelijke uitvoering gaan we zorgvuldig te werk. Wij zijn ervan overtuigd dat een goed onderhouden gevel bij zal dragen aan een langere levensduur van uw gebouw.

Gevelreiniging Zevenaar

Welke diensten biedt Prima Dienstverlening nog meer aan?

Allround dienstverlening bestaat bij Prima natuurlijk niet uitsluitend uit optimale gevelreiniging. Wij bieden u vanuit ons complete dienstenaanbod namelijk ook:

  • Glasbewassing
  • Regulier schoonmaakwerk
  • Incidentele schoonmaakdiensten
  • Schoonmaak op recreatieparken
  • Onderhoud van vloeren en dakgoot reiniging

Mogen we ook voor u de gevelreiniging verzorgen?

Met ons totaalpakket aan schoonmaakdiensten, waaronder gevelreiniging, zijn we voor steeds meer opdrachtgevers succesvol. Een efficiënte werkwijze, snelwerkende en vakkundige medewerkers en een flexibele opstelling zijn daarbij de basisingrediënten. Daarbij hanteren we scherpe prijzen en geven heldere offertes met duidelijke prijzen. Door duidelijke afspraken, die door iedereen goed begrepen worden, zorgen we voor een optimale service in dienstverlening. Dat wordt beloond met groeiend aantal tevreden klanten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u kunnen bieden op het gebied van gevelreiniging, schoonmaakdiensten en onderhoud? Neem dan contact met ons op. Prima Dienstverlening is bereikbaar via telefoonnummer 026-3610295 of via e-mail info@prima-dienstverlening.nl. Wij zijn uw specialist op het gebied van gevelreiniging.