[layerslider id="5"]

Glasbewassing

Schone ramen zorgen voor een verzorgde uitstraling

Glasbewassing is werk voor een professional. Natuurlijk kunt u ook als particulier goede middelen gebruiken om uw ramen op de meeste plaatsen netjes schoon te krijgen, maar meestal heeft u dan niet de middelen om op lastige plaatsen te komen. Voor veel mensen geldt natuurlijk ook dat men het prima zelf zou kunnen, maar is er onvoldoende tijd en horen we uiteraard ook het “geen zin in” argument regelmatig voorbijkomen. Juist op het moment dat u geen tijd heeft om de ramen te zemen, niet op bepaalde plaatsen kunt komen, onvoldoende succes met ramen wassen heeft of uw tijd beter aan iets anders kunt besteden, dan zijn wij er: Prima Dienstverlening; glasbewassing met meer dan 40 jaar ervaring en de beste middelen om op iedere plaats de ramen weer keurig in orde te brengen.

Die ene lastige plek voor glasbewassing

We hebben veel klanten die als particulier of als bedrijf de glasbewassing aan ons uitbesteden voor alle ramen. Er zijn echter ook klanten die slechts een gedeelte van een woning of bedrijfspand door ons laten doen. De ramen zijn dan meestal aangebracht op een plaats die lastig bereikbaar is met een normale trap of ladder en soms is er zelfs een steiger voor nodig om erbij te kunnen. In dat soort situaties bieden we uiteraard uitkomst. Wij beschikken namelijk over de modernste middelen en hebben de kennis en ervaring om ook op die lastige plaatsen de ramen keurig schoon te krijgen en ook daar de glasbewassing te doen.

Glasbewassing Duiven

Prima Dienstverlening voor glasbewassing en meer

Met meer dan veertig jaar ervaring in glasbewassing mogen we ons bij Prima Dienstverlening met recht ervaren professionals noemen. Toch beperken we ons niet tot het wassen van uw ramen, maar bieden ook deze diensten aan in het kader van ons totale concept als schoonmaakbedrijf:

  • Gevelreiniging met uitstekende middelen en materialen
  • Vakkundig en betrouwbaar personeel voor uw reguliere schoonmaak
  • Schoonmaak vakantiepark
  • Onderhoud aan uw vloeren
  • Het schoonmaken van uw dakgoten

Dit is overigens slechts een globale samenvatting van ons dienstenpakket. Uiteraard bieden we u ook oplossingen als het gaat om incidentele opdrachten om schoon te maken en bieden we praktische oplossingen voor de meest denkbare vraagstukken op het gebied van schoonmaak en onderhoud.

Prima Dienstverlening zorgt voor de professionals in glasbewassing

Met ons totaalconcept in dienstverlening op het gebied van schoonmaak, onderhoud en glasbewassing timmert Prima Dienstverlening flink aan de weg. Wilt u meer weten over onze aanpak en prijzen of heeft u een specifieke vraag voor ons? Bel dan met Prima Dienstverlening op telefoonnummer 026-3610295. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we voor u hebben op het gebied van glasbewassing.