[layerslider id="5"]

Vloeronderhoud

Over Prima Dienstverlening

Vloeronderhoud is een van de diensten die Prima Dienstverlening aanbiedt. We hebben net ons tienjarig bestaan achter de rug, maar beschikken over zo’n 40 jaren ervaring met vloeronderhoud, glasbewassing en schoonmaakdiensten. Met deze ervaring en het voortdurend op peil houden van onze vakkennis en die van onze medewerkers, zijn we een groeiend bedrijf in de provincie Gelderland. We verwachten binnen korte tijd onze vleugels nog verder uit te kunnen spreiden buiten Gelderland. Daarbij streven we op dit moment naar een vast aantal personeelsleden van tenminste 10. Dit doen we om u als klant zoveel mogelijk continuïteit in dienstverlening te kunnen bieden. Het is immers wel zo prettig als u, bijvoorbeeld binnen uw bedrijf, te maken heeft met bekende gezichten en niet iedere keer opnieuw moet wennen aan een andere interieurverzorger.

Vloeronderhoud zorgt voor een langere levensduur

Als u uw vloeronderhoud verwaarloost dan heeft u een grote kans dat de levensduur van uw vloer in ernstige mate vermindert. Dat is spijtig als u bedenkt wat die vloer u ooit heeft gekost. Goed onderhoud draagt ook bij aan de uitstraling van een ruimte en is ook uw persoonlijke visitekaartje. Prima Dienstverlening heeft veel ervaring met vloeren en het onderhoud daarvan. Bij het onderhoud gebruiken we moderne middelen en letten op milieuvriendelijkheid van te gebruiken producten. Natuurlijk kunt u rekenen op het persoonlijk bespreken van uw wensen voor onderhoud en maken we daarover vooraf duidelijke afspraken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Vloeronderhoud

Onze prima dienstverlening voor u op een rij

We hebben u al iets over ons bedrijf in schoonmaakdiensten verteld, waaronder iets gedetailleerder over ons aanbod in vloeronderhoud. Graag zetten we onze totale dienstverlening kort in een overzicht:

  • Schoonmaak bij particulieren, bedrijven en vakantieparken
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Schoonmaken van dakgoten
  • Glasbewassing

Eigenlijk bent u met iedere vraag of wens op het gebied van schoonmaakdiensten bij ons wel aan het juiste adres. In vrijwel alle gevallen kunnen wij zelf wel een passende oplossing bieden. In hele incidentele gevallen is de vraag zo specifiek dat ook wij moeten passen. Maar, bel ons dan ook gerust, want we kennen meestal dan wel iemand die toch een oplossing kan bieden.

Prima Dienstverlening is uw partner op het gebied van vloeronderhoud

Wij zijn u graag van dienst bij vloeronderhoud en veel andere schoonmaakdiensten. Wilt u meer weten over ons totale aanbod in dienstverlening? Bel dan met Prima Dienstverlening. Ons telefoonnummer is 026-3610295 en u bereikt ons via e-mail op info@prima-dienstverlening.nl. Prima Dienstverlening? Wij zijn uw partner in schoonmaakdiensten en vloeronderhoud.