[layerslider id="5"]

Reguliere schoonmaak

Schoonmaakwerk vraagt om zorg en aandacht

De reguliere schoonmaak is een terugkerend fenomeen. Bij veel bedrijven gaat het ongemerkt voorbij aan de dagelijkse routine. Dat zijn wel de reguliere en gewenste situaties, waar alles volkomen naar wens verloopt en personeel niet wordt gehinderd door vuile werkplekken of onfris sanitair. De reguliere situatie is voor schoonmaakbedrijf Prima Dienstverlening als vanzelfsprekend schoon, overzichtelijk, snel en wordt uitgevoerd met een minimum aan hinder voor het personeel. Door ons werk met zorg en aandacht uit te voeren mag u rekenen op een vlot verlopend arbeidsproces. Heeft u momenteel te maken met een situatie die niet helemaal naar wens is en wilt u dat de reguliere schoonmaakwerkzaamheden beter worden uitgevoerd? Dan wordt het wellicht tijd dat u contact met ons opneemt om uw wensen en eisen te bespreken.

De reguliere schoonmaak bij bedrijven

Wij zorgen voor een vlekkeloos verlopende schoonmaak in uw bedrijf. Daarbij zetten we zoveel mogelijke reguliere medewerkers in die voor uw vertrouwde gezichten worden. Daarbij letten we op de kwaliteit die u verdient en werken we volgens vooraf gemaakt afspraken. Daarmee is voor iedereen altijd duidelijk wat de verwachtingen zijn en kunt u rekenen op onze professionele allround dienstverlening.

Reguliere schoonmaak Zevenaar

Allround werk op reguliere of incidentele basis

Bij Prima Dienstverlening zijn we van alle markten thuis. Wij zijn specialist voor uw incidentele of reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast bieden we u de volgende specialismen:

  • De schoonmaak van uw gevels (gevelreiniging)
  • Onderhoud aan dakgoten
  • Onderhoud aan vloeren
  • Ramen wassen (glasbewassing)
  • Schoonmaak vakantiepark met allround aanpak

Natuurlijk kunt u ook gewoon contact met ons opnemen als u een afwijkende vraag meent te hebben. Waar het gaat om schoonmaak, onderhoud of iets dat schoon en netjes moet zijn, bieden wij u een oplossing. Als specialisten in schoonmaak- en onderhoudswerk is geen vraag ons te gek en zien we altijd wel een uitdaging die tot een oplossing komt.

De reguliere schoonmaak kunt u aan ons overlaten

Prima Dienstverlening regelt alles op het gebied van schoonmaak. Dat doen we al zo’n 40 jaar en onze routine is de basis voor ons succes binnen uw bedrijf of bij het schoonmaken van uw woning. Inmiddels zijn we ook ruim 10 jaar actief met Prima Dienstverlening en daar hebben we onverminderd onze passie voor het vak voortgezet. Daar profiteert u dagelijks van met schone woningen, bedrijven en vakantieparken. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 026-3610295 of stuur een e-mail naar info@prima-dienstverlening.nl. Mogen wij binnenkort ook uw reguliere schoonmaak verzorgen?