[layerslider id="5"]

Schoonmaakbedrijf Wageningen

Schoonmaakdiensten van Prima Dienstverlening

Bij de keuze voor uw schoonmaakbedrijf in Wageningen spelen steeds vaker factoren die vragen om een meer complete aanpak als schoonmaakbedrijf. Prima Dienstverlening speelt hierop in met een bredere aanpak dan uitsluitend regulier schoonmaakwerk. Dat wil niet zeggen dat u in Wageningen of elders niet voor regulier schoonmaakwerk bij ons terecht kunt, omdat dit nog steeds onze belangrijkste activiteit is. Daarnaast is op basis van zo’n veertig jaar ervaring de glasbewassing bij ons in goede handen. Als particulier of ondernemer in Wageningen profiteert u ook hierbij van onze allround dienstverlening en hoge kwaliteit glasbewassing. Direct uw dakgoot schoonmaken of onderhoud? Wij zijn flexibel en dit werk kunt u dus gewoon gelijktijdig met de andere werkzaamheden met ons afspreken. Lees snel verder en ontdek wat we nog meer voor u in Wageningen en door de hele regio kunnen betekenen.

Dakgoot onderhoud Wageningen

Van glasbewassing en tot aan gevelreiniging in Wageningen

In Wageningen ziet u de mensen van ons schoonmaakbedrijf aan de buitenkant van woningen en kantoren bezig met gevelreiniging, glasbewassing en de dakgoot schoonmaken. De grondige poetsbeurt van de hele woning en dus ook de buitenkant van woningen en bedrijven komt ook in Wageningen regelmatig voor. Dan is het handig om gebruik te kunnen maken van het complete aanbod van Prima Dienstverlening. Alle voorkomende werkzaamheden die alles in en om de woning en het bedrijf schoon krijgen worden door ons gedaan. Daarbij mag u rekenen op vriendelijke en betrouwbare medewerkers die uw persoonlijke leefomgeving en die van uw bedrijf respecteren.

Wat kunt u verwachten van schoonmaakbedrijf Prima Dienstverlening?

  • Glasbewassing en gevelreiniging
  • Reguliere schoonmaak en incidentele schoonmaakwerkzaamheden
  • Dakgoot schoonmaken of alle dakgoten weer blad- en rommelvrij maken
  • Vloeronderhoud
  • Schoonmaak vakantiepark

Kortom, wij zijn uw partner als allround schoonmaakbedrijf.

Vloeronderhoud Wageningen

De keuze voor schoonmaakbedrijf in Wageningen snel gemaakt?

Wellicht hebben we u met de beschrijving van onze aanpak als schoonmaakbedrijf direct kunnen overtuigen. We kunnen ons echter voorstellen dat u eerst meer informatie nodig heeft om te kunnen beslissen. Of wellicht wilt u eerst een overzicht van onze prijzen hebben. Geen van beiden is voor ons een probleem. Neem gewoon contact met ons op voor uw vragen en onze medewerkers staan u vakkundig te woord. Bel dus Prima Dienstverlening op telefoonnummer 026-3610295 voor de nodige informatie en een prijsopgave voor uw schoonmaakwerk, glasbewassing of schoonmaak vakantiepark. Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Wageningen en omgeving.